Börja utforma här
Leveranstid

Inbjudningskort födelsedag

Tipsa en vän!

Du utformar snabbt och lätt roliga inbjudningar till födelsedagen som du kan beställa och betala direkt här på sajten. Alla sidorna på kortet kan utformas med egna digitala bilder, bakgrundsmotiv, dekorationer, färger och texter.

Inbjudningskort födelsedag

Använd egna bilder, välj och kombinera mellan mängder av färdiga bakgrunder och dekorationer samt välj bland tusentals typsnitt och färger för att skapa ett fint och personligt inbjudningskort till födelsedagsfesten.

Vi har två storlekar/format och många utformningsförslag att utgå från och inspireras av.

4-sidig inbjudan födelsedag i A6-format

Inbjudningskorten har fyra sidor och är i formatet A6 (vikt 105x148mm). De trycks på ett exklusivt, slätt, matt och tjockt papper (250g/m²) och levereras med vita designkuvert.

  • Mona 40. 27/1 2007. Mona har 40-årskrisen hemma på gården.

Priser

Priset per kort är beroende av antalet som beställs. Ju fler inbjudningskort som beställs desto lägre blir styckepriset (detta beror på att vi har en viss kostnad för att starta en ny tryckning).

  • Prislista (tryckta 4-sidiga kort med kuvert)

Skriva ut själv på egen skrivare

Det här formatet på inbjudningskort går även att köpa hem som en PDF-utskriftsfil och om du hellre vill skriva ut dina inbjudningar själv. De är då upplagda så att du får ut två stycken på ett A4-papper.

En PDF-utskriftsfil kostar 79.2....

2-sidigt inbjudningskort födelsedag i formatet 208x94 mm

Inbjudningskorten har två sidor och är i det avlånga formatet 208x94 mm. Du kan välja om du vill ha tryck på endast en sida eller om du vill ha både fram och baksida på kortet. Du väljer även om du vill ha en stående eller liggande layout på respektive sida.

Kuvert, vykort eller direktutskick

Den här typen av inbjudningskort kan beställas hem med kuvert eller vykortsbaksida. Den kan även beställas som direktutskick. Då fyller du i (eller importerar) adresser och eventuella personliga hälsningar direkt här på sajten, så ombesörjer vi utskicket.

Vid direktutskick kan du välja frimärksmotiv eller använda en egen bild som frimärke. De korten lamineras också för att skydda trycket i Postens hantering.

Priser

Priset per kort är beroende av antalet som beställs. Ju fler inbjudningskort som beställs desto lägre blir styckepriset (detta beror på att vi har en viss kostnad för att starta en ny tryckning).

Prislistor (2-sidiga kort)

  • Enkelsidigt med kuvert
  • Dubbelsidigt med kuvert
  • Med vykortsbaksida
  • Med direktutskick (inkl. porto)

Jämför prismodellerna för 2-sidiga kort

Frakt, leveranstid och betalsätt

Du väljer själv leveranstid i kassan. 1, 3, 5 eller 10 dagar, beroende på hur bråttom du har. Fraktkostnad är postens porto för A-post utan tillägg.

Du kan betala din beställning med kort, faktura, delbetalning eller internetbank.

Möjlighet till unika inbjudningskort till varje mottagare

Du kan beställa exakt det antal kort du behöver och kan också utforma unika kort med olika text och bild som är anpassade till varje mottagare.

Provtryck din inbjudan

Om du vill vara säker på hur ditt kort blir i tryck kan du beställa ett provkort. Ange då att du endast vill ha ett kort i varukorgen så skickar vi det omgående med snabb expedition (3 dagar, normalt 109:-) utan extra expeditionskostnad.

Bra tips när man utformar inbjudningskort

Vill du veta mer om typografi och få andra tips i samband med utformningen av din inbjudan - besök vår tipssida för inbjudningskort.

Börja utforma här

Betalningsalternativ