Börja utforma här
Leveranstid

Tackkort bröllop

Tipsa en vän!

Du utformar snabbt och lätt personliga tackkort efter bröllopet som du kan beställa och betala direkt här på sajten. Alla sidorna på kortet kan utformas med egna digitala bilder, bakgrundsmotiv, dekorationer, färger och texter.

Tackkort bröllop
Kundcitat:

Jag ville bara uttrycka hur nöjd jag är! det är inte ofta jag blir nöjd med något, men jag måste säga att jag är ypperligt nöjd med er snabba leverans, priser osv. Sitter nu med mina kort och känner mig väldigt glad!
Keep up the good work! / Mats

Använd egna bilder, välj och kombinera mellan mängder av färdiga bakgrunder och dekorationer samt välj bland tusentals typsnitt och färger för att skapa ett fint och personligt tackkort bröllop.

Det finns två format och många utformningsförslag att utgå från och inspireras av.

4-sidigt bröllopstackkort i A6-format

Tackkorten har fyra sidor och är i formatet A6 (vikt 105x148mm). De trycks på ett exklusivt, slätt, matt och tjockt papper (250g/m²) och levereras med vita designkuvert.

Priser

Priset per kort är beroende av antalet som beställs. Ju fler tackkort som beställs desto lägre blir styckepriset (detta beror på att vi har en viss kostnad för att starta en ny tryckning).

  • Prislista (tryckta 4-sidiga kort med kuvert)

Skriva ut själv på egen skrivare

Det här formatet på tackkort går även att köpa hem som en PDF-utskriftsfil och om du hellre vill skriva ut dina tackkort själv. De är då upplagda så att du får ut två stycken på ett A4-papper.

En PDF-utskriftsfil kostar 79.2....

2-sidigt bröllopstackkort i formatet 208x94 mm

Tackkorten har två sidor och är i det avlånga formatet 208x94 mm. Du kan välja om du vill ha tryck på endast en sida eller om du vill ha både fram och baksida på tackkortet. Du väljer även om du vill ha en stående eller liggande layout på respektive sida.

Kuvert, vykort eller direktutskick

Den här typen av tackkort kan beställas hem med kuvert eller vykortsbaksida. Den kan även beställas som direktutskick. Då fyller du i (eller importerar) adresser och eventuella personliga hälsningar direkt här på sajten, så ombesörjer vi utskicket.

Vid direktutskick kan du välja frimärksmotiv eller använda en egen bild som frimärke. De korten lamineras också för att skydda trycket i Postens hantering.

Priser

Priset per kort är beroende av antalet som beställs. Ju fler tackkort som beställs desto lägre blir styckepriset (detta beror på att vi har en viss kostnad för att starta en ny tryckning).

Prislistor (2-sidiga kort)

  • Enkelsidigt med kuvert
  • Dubbelsidigt med kuvert
  • Med vykortsbaksida
  • Med direktutskick (inkl. porto)

Jämför prismodellerna för 2-sidiga kort

Kundcitat:

Hej! Om något går fel är man alltid snabb på att klaga, men det är alldeles för sällan man tar sig tid att uttrycka sin uppskattning! Vill bara skriva och tala om att vi blev OTROLIGT nöjda över de superfina tackkorten från vårt bröllop som vi beställt hos Er! Superkul att få designa själv och bara några dagar sedan kom de i brevlådan (fastän de skulle ta 10 dagar). Så tusen tack och jag lovar att rekommendera Er till alla som behöver något i kortväg!
Vänliga hälsningar / Jenny & Peter Ekenkrantz

Frakt, leveranstid och betalsätt

Du väljer själv leveranstid i kassan. 1, 3, 5 eller 10 dagar, beroende på hur bråttom du har. Fraktkostnad är postens porto för A-post utan tillägg.

Du kan betala din beställning med kort, faktura, delbetalning eller internetbank.

Möjlighet till unika tackkort till varje mottagare

Du kan beställa exakt det antal kort du behöver och kan också utforma unika kort med olika text och bild som är anpassade till varje mottagare.

Provtryck ditt tackkort

Om du vill vara säker på hur ditt kort blir i tryck kan du beställa ett provkort. Ange då att du endast vill ha ett kort i varukorgen så skickar vi det omgående med snabb expedition (3 dagar, normalt 109:-) utan extra expeditionskostnad.

Bra tips när man utformar tackkort

Vill du veta mer om typografi och få andra tips i samband med utformningen av dina tackort - besök vår tipssida för tackkort.

Börja utforma här

Betalningsalternativ