Börja utforma här
Priser hittar du längre ner på sidan (gratis vid egen utskrift) | Leveranstid

Tidbokningskort

Nyhet!
Gratis hemladdning av ditt tidbokningskort om du vill skriva ut på din egen skrivare.

Du utformar snabbt och lätt personliga tidbokningskort som du kan beställa och betala direkt här på sajten. Korten kan utformas med dina egna digitala bilder, bakgrundsmotiv, dekorationer, färger och texter.

Använd egna bilder, välj och kombinera mellan mängder av olika bakgrunder och dekorationer samt välj bland tusentals typsnitt och färger för att skapa ett fint och personligt visitkort med tidbokning.

Vi har många utformningsförslag att utgå från och inspireras av.

Tidbokningskort 1 Tidbeställningskort modell 1 (framsida och baksida)

Beställa ett fåtal tidbokningskort

Du kan beställa exakt det antal tidsbeställningskort du behöver och det går utmärkt att bara beställa ett kort om du vill testa hur ditt kort blir när det är tryckt.

Storlek och papper

Våra tidsbeställningskort har "kreditkortsstorlek" (bredd 85 mm, höjd 54 mm). De trycks på ett exklusivt, tjockt, slätt och matt papper (250g/m²) och levereras i praktiska askar. Vill du ha någon annan storlek, skriv till oss på info@trycksakstorget.se eller ring 0247-142 55.

Tidbokningskort 2 Tidbeställningskort modell 2 (framsida och baksida)

Skriva ut själv på egen skrivare

Om du hellre vill skriva ut dina tidbokningskort själv kan du gratis ladda hem en PDF-utskriftsfil där korten är upplagda så att du får ut fyra stycken dubbelsidiga kort per A4. Vi lagerför förpackningar med speciellt visitkortspapper (DECAdry) som är speciellt anpassat för att lätt kunna skapa dubbelsidiga kort hemma. Papperet är förberett med big och limbaksida som gör att man på ett lätt sätt viker ihop framsidan och baksidan till ett tjockt (320g/m²) och proffsigt kort med ett mycket enkelt handgrepp.

Priser, leveranstid och betalsätt på visitkort

Priset per kort är beroende av antalet kort som beställs. Ju fler som beställs desto lägre blir styckepriset (detta beror på att vi har en viss kostnad för att starta ett ny tryckning).

Prislistor för tidsbeställningskort

Du kan betala din beställning med kort, faktura, delbetalning eller internetbank och väljer själv leveranstid i kassan. 1, 3, 5 eller 10 dagar, beroende på hur bråttom du har. Fraktkostnad är postens porto för A-post utan tillägg.

Fler möjligheter för tidbokningskort

Förutom de två speciella modellerna på tidbokningskort kan du nu också använda vilken som helst av våra andra 16 visitkortsmodeller med en tidbokningsbaksida.

Varianter på baksidor med tidbokning Varianter på visitkortsbaksidor med tidbokning
Varianter på baksidor med tidbokning Varianter på visitkortsbaksidor med tidbokning
Varianter på baksidor med tidbokning Varianter på visitkortsbaksidor med tidbokning
Varianter på baksidor med tidbokning Varianter på visitkortsbaksidor med tidbokning

Börja utforma här

Betalningsalternativ