Börja utforma här
Leveranstid

Tackkort begravning

Tipsa en vän!

Du utformar snabbt och lätt fina personliga tackkort efter begravningen som du kan beställa och betala direkt här på sajten. Alla sidorna på kortet kan utformas med egna digitala bilder, bakgrundsmotiv, dekorationer, färger och texter.

Använd egna bilder, välj och kombinera mellan mängder av färdiga bakgrunder och dekorationer samt välj bland tusentals typsnitt och färger för att skapa ett fint och personligt tackkort begravning.

Tackkort begravning

Det finns två storlekar/format och många utformningsförslag att utgå från och inspireras av.

4-sidigt sorgtackkort i A6-format

Tackkorten har fyra sidor och är i formatet A6 (vikt 105x148mm). De trycks på ett exklusivt slätt, matt och tjockt papper (250g/m²) och levereras med vita designkuvert.

Priser

Priset per kort är beroende av antalet som beställs. Ju fler tackkort som beställs desto lägre blir styckepriset (detta beror på att vi har en viss kostnad för att starta en ny tryckning).

  • Prislista (tryckta 4-sidiga kort med kuvert)

Skriva ut själv på egen skrivare

Det här formatet på tackkort går även att köpa hem som en PDF-utskriftsfil och om du hellre vill skriva ut dina tackkort själv. De är då upplagda så att du får ut två stycken på ett A4-papper.

En PDF-utskriftsfil kostar 79.2....

2-sidigt sorgtackkort i formatet 208x94 mm

Tackkorten har två sidor och är i det avlånga formatet 208x94 mm. Du kan välja om du vill ha tryck på endast en sida eller om du vill ha både fram och baksida på tackkortet. Du väljer även om du vill ha en stående eller liggande layout på respektive sida.

Kuvert, vykort eller direktutskick

Den här typen av tackkort kan beställas hem med kuvert eller vykortsbaksida. Den kan även beställas som direktutskick. Då fyller du i (eller importerar) adresser och eventuella personliga hälsningar direkt här på sajten, så ombesörjer vi utskicket.

Vid direktutskick kan du välja frimärksmotiv eller använda en egen bild som frimärke. De korten lamineras också för att skydda trycket i Postens hantering.

Priser

Priset per kort är beroende av antalet som beställs. Ju fler tackkort som beställs desto lägre blir styckepriset (detta beror på att vi har en viss kostnad för att starta en ny tryckning).

Prislistor (2-sidiga kort)

  • Enkelsidigt med kuvert
  • Dubbelsidigt med kuvert
  • Med vykortsbaksida
  • Med direktutskick (inkl. porto)

Jämför prismodellerna för 2-sidiga kort

Frakt, leveranstid och betalsätt

Du väljer själv leveranstid i kassan. 1, 3, 5 eller 10 dagar, beroende på hur bråttom du har. Fraktkostnad är postens porto för A-post utan tillägg.

Du kan betala din beställning med kort, faktura, delbetalning eller internetbank.

Möjlighet till unika tackkort till varje mottagare

Du kan beställa exakt det antal begravningstackkort du behöver och kan också utforma unika kort med olika text och bild som är anpassade till varje mottagare.

Provtryck ditt begravningskort

Om du vill vara säker på hur ditt kort blir i tryck kan du beställa ett provkort. Ange då att du endast vill ha ett kort i varukorgen så skickar vi det omgående med snabb expedition (3 dagar, normalt 109:-) utan extra expeditionskostnad.

Bra tips när man utformar tackkort efter begravning

Vill du veta mer om typografi och få andra tips i samband med utformningen av dina tackort - besök vår tipssida för tackkort.

Börja utforma här

Betalningsalternativ