Börja utforma här
Priser | Leveranstid

Namnetiketter

Exempel på hur självhäftande namnetiketter kan utformas.

Du utformar snabbt och lätt personliga självhäftande namnetiketter till dig själv eller företaget som du kan beställa och betala direkt här på sajten. Välj och kombinera mellan över 1000 olika typsnitt och bakgrundsfärger och toningar för att skapa snygga och professionella namnetiketter.

Dina namnetiketter trycks på Hermas SuperPrint-serie som finns i sex olika storlekar som passar namnetiketter. Dessa etiketter har snyggt rundade hörn.

Tack vare att vi har så många storlekar för namnetiketter att välja mellan hittar du garanterat någon etikettstorlek som täcker ditt behov.

Priser, leveranstid och betalsätt på namnetiketter

Namnetiketterna trycks och leveras på A4-ark och är prisatta per ark. Ju fler ark som beställs desto lägre styckepris kan vi erbjuda (detta beror på att vi har en viss kostnad för att starta ett ny tryckning). Obs! Det går många etiketter på ett ark. Hur många beror på vilken av etiketterstorlekarna du väljer.

Välj själv leveranstid i kassan, 1, 3, 5 eller 10 dagar, beroende på hur bråttom du har. Fraktkostnad är postens porto för A-post utan tillägg.

Storlekar på namnetiketter

Börja utforma här

Betalningsalternativ