Börja utforma här
Priser | Leveranstid

Saft- & syltetiketter

Du utformar snabbt och lätt personliga självhäftande flasketiketter och burketiketter till dina egna saftflaskor och syltburkar. Sen beställer och betala du direkt här på sajten. Välj och kombinera mellan över 1000 olika typsnitt, bakgrundsfärger och toningar för att skapa snygga och roliga saft- och syltetiketter.

  • Exempel på etiketter för jordgubbssylt och svartvinbärsmarmelad.

Bara fantasin sätter gränserna. Prova så ska du se hur lätt det är att göra snygga etiketter till dina syltburkar och saftflaskor.

Färdiga motivbilder eller lägg in din egen bild

Vi har lagt upp ett bibliotek med färdiga bilder på de flesta bär och frukter som du fritt kan använda på dina etiketter. Det finns så klart också möjlighet att lägga in din egen bild. Vi har för tillfället färdiga bilder på följande bär, frukter och annat:

Dina syltetiketter trycks på Hermas SuperPrint-serie som finns i två olika storlekar som passar syltetiketter. Dessa etiketter har snyggt rundade hörn.

Vi har två olika storlekar på etiketterna för sylt och saft så att du kan välja den storlek som passar din burk eller flaska bäst.

Priser, leveranstid och betalsätt på saft- & syltetiketter

Etiketterna trycks och leveras på A4-ark och är prisatta per ark. Ju fler ark som beställs desto lägre styckepris kan vi erbjuda (detta beror på att vi har en viss kostnad för att starta ett ny tryckning). Obs! Det går många etiketter på ett ark. Hur många beror på vilken av etiketterstorlekarna du väljer.

Välj själv leveranstid i kassan, 1, 3, 5 eller 10 dagar, beroende på hur bråttom du har. Fraktkostnad är postens porto för A-post utan tillägg.

Storlekar på etiketterna

Börja utforma här

Betalningsalternativ