Börja utforma här
Priser (gratis vid egen utskrift) | Leveranstid

Kärlekskort

Hos oss utformar du snabbt och lätt ett personliga valentin- eller kärlekskort som du kan beställa och betala direkt här på sajten. Lägg till egna bilder, välj och kombinera mellan massor av olika bakgrunder och dekorationer samt välj bland tusentals typsnitt och färger för att skapa ett vackert och personligt kärlekskort.

Nyhet!
Gratis hemladdning av ditt kärlekskort för utskrift på din egen skrivare.

Du kan antingen ladda hem en PDF-fil som du skriver ut själv på din skrivare eller så beställer du ett tryckt kort från oss och då ingår också kuvert.

Kärlekskorten har fyra sidor och är i formatet A6. De trycks på ett exklusivt slätt, matt och tjockt papper (250g/m²) och levereras med vita designkuvert.

Vi har många utformningsmallar att utgå från och inspireras av.

Kärlekskort med texten: En ros till min älskling på födelsedagen. Kram från din Ingela.

Skriva ut själv på egen skrivare

Om du vill skriva ut ditt valentinkort själv kan du gratis ladda hem en PDF-utskriftsfil där kärlekskortet är upplagt så att du får ut två stycken per A4 eller ett per A5.

Älskar, älskar inte...

Priser, leveranstid och betalsätt på kärlekskort

Priset per kort är beroende av antalet kort som beställs. Ju fler kärlekskort som beställs desto lägre blir styckepriset (detta beror på att vi har en viss kostnad för att starta ett ny tryckning).

En PDF-utskriftsfil kostar 0....
Prislista för tryckta kärlekskort hittar du längre upp på sidan. Du kan betala din beställning med kort, faktura, internetbank eller delbetalning.

Du väljer själv leveranstid i kassan. 1, 3, 5 eller 10 dagar, beroende på hur bråttom du har. Fraktkostnad är postens porto för A-post utan tillägg. PDF-utskriftsfiler kan laddas hem direkt.

Ytterligare några exempel på utformningar av kärlekskort

Bilderna visar sidan 1, 2 och 3 i kortet. Även sidan 4 kan utformas fritt.

Förlåt! Min älskling puss! Älskar dig, Olle.

Börja utforma här

Betalningsalternativ