Börja utforma här
Priser (gratis vid egen utskrift) | Leveranstid

Hälsningskort

Hos oss utformar du snabbt och lätt ett personliga hälsningskort som du kan beställa och betala direkt här på sajten. Lägg till egna bilder, välj och kombinera mellan massor av olika bakgrunder och dekorationer samt välj bland tusentals typsnitt och färger för att skapa ett roligt och personligt hälsningskort.

Nyhet!
Gratis hemladdning av ditt hälsningskort för utskrift på din egen skrivare.

Du kan antingen ladda hem en PDF-fil som du skriver ut själv på din skrivare eller så beställer du ett tryckt kort från oss och då ingår också kuvert.

Hälsningskorten har fyra sidor och är i formatet A6. De trycks på ett exklusivt slätt, matt och tjockt papper (250g/m²) och levereras med vita designkuvert.

Vi har många utformningsmallar att utgå från och inspireras av (ett litet urval av exempel visas nedan).

  • En blombukett till Fredrik. Tack för den underbara kvällen i Fredriksberg. Kramar, hoppas vi ses nästa lördag.

Skriva ut själv på egen skrivare

Om du vill skriva ut ditt hälsningskort själv kan du gratis ladda hem en PDF-utskriftsfil där hälsningskortet är upplagt så att du får ut två stycken per A4 eller ett per A5.

Priser, leveranstid och betalsätt på hälsningskort

Priset per kort är beroende av antalet kort som beställs. Ju fler hälsningskort som beställs desto lägre blir styckepriset (detta beror på att vi har en viss kostnad för att starta ett ny tryckning).

En PDF-utskriftsfil kostar 0....

Du kan betala din beställning med kort, internetbank, faktura eller delbetalning.

Du väljer själv leveranstid i kassan. 1, 3, 5 eller 10 dagar, beroende på hur bråttom du har. Fraktkostnad är postens porto för A-post utan tillägg. PDF-utskriftsfiler kan laddas hem direkt.

Börja utforma här

Betalningsalternativ