Börja utforma här
Leveranstid

Fotokalender

Tipsa en vän!
Exempel på fotokalendrar

Du utformar snabbt och lätt en personlig fotoalmanacka som du kan beställa och betala direkt här på sajten. Lägg till egna bilder, välj och kombinera mellan massor av olika bakgrunder och dekorationer samt välj många olika typer av utformning på kalenderariet för att skapa en rolig och personlig fotokalender. I alla våra kalendrar har du möjlighet att välja startår (100 år bakåt eller framåt) och månad.

Upphängning

Vi nu levererar våra topphängda almanackor med kalenderhängare och de med mittspiral har ett stansat hål.

Bildbibliotek

Det finns ett stort bildbibliotek med bilder som du fritt kan använda i din fotoalmanacka. Vi har även lagt till fler bakgrundsmotiv som du kan välja i vår nya bildväljare.

Kalendarie

Du väljer själv vilka uppgifter du vill ha med i ditt kalenderie. Namnsdagar, flaggdagar, månfaser, övrig info (typ kanelbullens dag) och komplett, begränsat eller inget kyrkoår.

Stöd för olika länder/språk

TrycksaksTorgets fotokalendrar finns för följande länder/språk:

Våra olika typer av fotoalmanacka

Vi har en mängd olika varianter av fotokalender som visas nedan. Klicka dig vidare för mer information om den sorts kalender du är ute efter.

Väggkalender A4

Fotokalender i stående A4-format.

Lyxigare variant av vår vägghängda fotokalender i stående A4-format. Innehåller framsida och tolv månadsblad. Möjlighet till bakgrundsfärger och toningar samt valbara egenskaper för vilken information som ska visas i kalendariet - t.ex. namnsdagar, månfaser, flaggdagar, kyrkoåret, osv. Bakgrundstrycket går hela vägen ut över kanterna vilket ger en snyggare kalender. Det går också att använda, antingen egna bilder eller bilder från vårt bibliotek i kalendarierutorna. Praktiska rader för egna anteckningar.

Rörligt pris: Prislista
Prisexempel vid köp av 10 fotokalendrar av samma utformning: 129.6.../st (inkl. moms).

Mer info om Väggkalender A4 Börja utforma Väggkalender A4

Väggkalender A3

Exempel på en framsida och ett månadsblad i en fotokalender i A3-format med stora bilder.

En vägghängd fotokalender med möjlighet till riktigt stora bilder. Framsida, tolv månadsblad och möjlighet till bakgrundsfärger och toningar samt valbara egenskaper för kalendarieinformation. Utfallande bakgrundstryck (foton och färger går ända ut i kanten) vilket ger ett professionellt resultat.

Rörligt pris: Prislista
Prisexempel vid köp av 2 st fotokalender av samma utformning: 168.8.../st (inkl. moms).

Mer info om Väggkalender A3 Börja utforma Väggkalender A3

Väggkalender A3 med mittspiral

Exempel på en framsida för en fotokalender i A3-format.Uppslagen fotokalender i A3-format.

Två liggande A4-blad bildar tillsammans en stor A3-fotokalender när man hänger den på väggen. Det övre bladet visar ett eller flera foton och det nedre visar kalendariet för månaden. Tolv månader med egna foton för varje och dessutom möjlighet till ett foto på försättsbladet. Du kan själv välja om du vill ha ett kalendarie med eller utan kyrkoåret och namnsdagar, markera dina egna viktiga dagar, lägga till bildtexter, mm. Vid sidan av kalendariet finns praktiska rader för egna anteckningar.

Rörligt pris: Prislista
Prisexempel vid köp av 10 fotokalendrar av samma utformning: 155.20.../st (inkl. moms).

Mer info om Väggkalender A3 med mittspiral Börja utforma Väggkalender A3 med mittspiral

Familjekalender

Exempel på en framsida och ett månadsblad i en fotokalender för familjeplanering.

En stor (297x430mm) planeringskalender för hela familjen. Möjlighet att lägga in upp till åtta kolumner. Du lägger själv in familjemedlemmarnas namn och bilder. Det finns också möjlighet att lägga in ett större foto på vissa blad (istället för kolumnbilderna) för en större variation i kalendern. Precis som i våra andra fotokalendrar finns möjlighet att påverka startår och månad samt vilken information som ska inkluderas i kalendariet.

Rörligt pris: Prislista
Prisexempel vid köp av 1 kalender: 199.20.../st (inkl. moms).

Mer info om Familjekalender Börja utforma Familjekalender

Bordskalender

Exempel på blad ur en fotokalender att ställa på bordet. Så här ser fotokalendern ut när den är färdig.

Liten och behändig (280x95mm) fotokalender som står upp på bordet och visar kalenderblad åt båda håll. Tolv månader samt framsida. Bordsställ i kraftig kartong. Lägg in upp till fyra foton per månad och dina bemärkelsedagar med text och bild. Små anteckningar går att göra på raderna bredvid kalendariet.

Rörligt pris: Prislista
Prisexempel vid köp av 4 fotokalendrar av samma utformning: 140.80.../st (inkl. moms).

Mer info om Bordskalender Börja utforma Bordskalender

Budgetkalender A4

Budgetvariant av fotokalender i stående A4-format.

Vägghängd fotokalender i stående A4-format med tolv månadsblad samt framsida. Foto för varje månad i antingen stående eller liggande format med tillhörande bildtext och dessutom möjlighet till foto och text på framsidan. Möjlighet att markera dina egna viktiga bemärkelsedagar såsom födelsedagar, bröllopsdag, etc. Praktiska rader för egna anteckningar.

Pris:
103.20... (inkl. moms) när du beställer en fotokalender.
79.2.../st (inkl. moms) om du beställer två eller fler av samma fotokalender.

Mer info om Budgetkalender A4 Börja utforma Budgetkalender A4

Företagskalendrar

Framsida och bakstycke på fotokalendern.Uppslag i fotokalendern.

Företagsvarianter av alla våra vägghängda fotokalendrar med möjlighet att lägga in en logotyp. Möjlighet till bakgrundsfärger och toningar samt valbara egenskaper för vilken information som ska visas i kalendariet - t.ex. namnsdagar, månfaser, flaggdagar, kyrkoåret, osv. Bakgrundstrycket går hela vägen ut över kanterna vilket ger en snyggare kalender. Det går också att använda, antingen egna bilder eller bilder från vårt bibliotek i kalendarierutorna. Praktiska rader för egna anteckningar.

Mer info om Företagskalendrarna Börja utforma Företagskalender

Föreningskalendrar

Fotokalender i stående A4-format för föreningar.

Föreningsvarianter av alla våra vägghängda fotokalendrar med möjlighet att lägga in klubbmärket och sponsorers logotyper. Möjlighet till bakgrundsfärger och toningar samt valbara egenskaper för vilken information som ska visas i kalendariet - t.ex. namnsdagar, månfaser, flaggdagar, kyrkoåret, osv. Bakgrundstrycket går hela vägen ut över kanterna vilket ger en snyggare kalender. Det går också att använda, antingen egna bilder eller bilder från vårt bibliotek i kalendarierutorna. Praktiska rader för egna anteckningar.

Mer info om Föreningskalendrar Börja utforma Föreningskalender
Kundcitat:
Jag fick just hem mina två fotokalendrar som jag beställt som julklappar, och jag vill bara säga att de var verkligen inom mina förväntningarna. Allt var precis som jag ville ha det, bilderna var fina och i god upplösning och jag är säker på att de kommer bli jätteglada över de fina kalendrarna! Så tack så mycket för ert arbete, det är verkligen uppskattat! Nu vet jag också vart ifrån jag tänker beställa inbjudningskort och annat, jag är mer än nöjd!
MVH Jenny Penna
Tack snälla för de fina fotokalendrarna, de kom igår och är precis som vi vill ha dem! Vi kan varmt rekommendera er till våra vänner och hoppas på att använda er nästa år igen.
Maria Gray
Hej, tack för en mycket snabb leverans! Vi får nu med oss presenten till vår jubilar, och vilken present sedan! Vi är så nöjda med fotoalmanackorna - snygg design, härliga färger och våra kort blev så bra. Suveränt! Stämmer bra med snabbt, snyggt, roligt och prisvärt. Ni får högsta betyg av oss.
Med vänlig hälsning från Carina med väninnor
Betalningsalternativ