Börja utforma här
Priser | Leveranstid

Etiketter

Kundcitat:
Hej och tusen tack! Etiketterna kom redan idag! Fantastiskt snabbt, ni är toppen! Jättefina, så det var perfekt!
Vänliga hälsningar Ulrika
Exempel på hur självhäftande etiketter kan utformas.

Du utformar snabbt och lätt personliga självhäftande etiketter till dig själv eller företaget som du kan beställa och betala direkt här på sajten. Lägg in en egen bild eller logotyp och välj och kombinera mellan över 1000 olika typsnitt och bakgrundsfärger för att skapa snygga och professionella etiketter.

Din etikettutformning trycks på Hermas SuperPrint-serie som finns i en mängd olika etikettstorlekar för olika behov. Dessa etiketter har snyggt rundade hörn.

Tack vare att vi har så många etikettstorlekar att välja mellan och att du kan använda alla storlekar antingen i stående eller liggande format hittar du garanterat någon etikett som täcker ditt behov. Allt från de minsta namnetiketter och adressetiketter till större saft- & syltetiketter, klistermärken och dekaler.

Priser, leveranstid och betalsätt på etiketter

Etiketterna trycks och leveras på A4-ark och är prisatta per ark. Ju fler ark som beställs desto lägre styckepris kan vi erbjuda (detta beror på att vi har en viss kostnad för att starta ett ny tryckning). Obs! Det går många etiketter på ett ark. Hur många beror på vilken av etiketterstorlekarna du väljer.

Välj själv leveranstid i kassan, 1, 3, 5 eller 10 dagar, beroende på hur bråttom du har. Fraktkostnad är postens porto för A-post utan tillägg.

Etikettstorlekar

Börja utforma här

Betalningsalternativ