Börja utforma här
Leveranstid

Trycka Presentkort

Letade du efter presentkort/rabattkoder för TrycksaksTorgets produkter? Följ oss på Facebook / Instagram / Twitter för att ta del av aktuella kampanjer.

Hos oss utformar du snabbt och lätt dina presentkort som du kan beställa och betala direkt här på sajten. Lägg till egna bilder, välj och kombinera mellan massor av olika bakgrunder och dekorationer samt välj bland tusentals typsnitt och färger för att skapa ett fint och säljande presentkort.

  • Exempel på tryckta presentkort

Presentkort i formatet 208x94 mm

Presentkorten har två sidor och är i det avlånga formatet 208x94 mm. Du kan välja om du vill ha tryck på endast en sida eller om du vill ha både fram och baksida på presentkortet. Du väljer även om du vill ha en stående eller liggande layout på respektive sida.

Kuvert

Presentkorten levereras med passande kuvert (ingår i priset).

Priser

Priset per tryck är beroende av antalet som beställs. Ju fler presentkort som beställs desto lägre blir styckepriset (detta beror på att vi har en viss kostnad för att starta en ny tryckning).

Prislistor

  • Enkelsidigt tryck
  • Dubbelsidigt tryck

Frakt, leveranstid och betalsätt

Du väljer själv leveranstid i kassan. 1, 3, 5 eller 10 dagar, beroende på hur bråttom du har. Fraktkostnad är postens porto för A-post utan tillägg.

Du kan betala din beställning med kort, faktura, delbetalning eller internetbank.

Provtryck ditt presentkort

Om du vill vara säker på att trycket på dina presentkort blir som du tänkt dig du beställa ett prov. Ange då att du endast vill ha ett presentkort i varukorgen så skickar vi det omgående med snabb expedition (3 dagar, normalt 109:-) utan extra expeditionskostnad.

Börja utforma här

Betalningsalternativ